PUNSET

Especialistes en distribució de tradicionals refrescs, alimentació, vins, caves, cafés...

L’inici de l’activitat de la nostra empresa familiar es remonta a l’any 1967, quan el seu fundador Carles Punset, començava a distribuïr els seus productes a domicili i altres establiments de Figueres.
Poc després, aixecava les persianes d’una petita bodega del carrer Tapis de la nostra ciutat.
Amb el temps, la incorporació de noves marques i gammes de producte i els canvis en les dinàmiques del sector, han portat l’empresa a orientar l’activitat cap el sector de l’hosteleria, d’on procedeixen bona part dels nostres clients.    
Amb un equip humà format per 30 persones, l’empresa està ubicada, desde 1986, al polígon industrial de Vilamalla, en unes instal.lacions de 5.000 m2 i disposa de 14 vehicles de distribució i 8 vehicles comercials per donar cobertura a bona part de la comarca de l’Alt Empordà.
Entre les nostres distribucions de begudes i refrescos, destaquen els productes del grup Vichy Catalan, grup Heineken o grup Cobega.
En els darrers anys, gracies també a l’adhesió al grup de compres Hostali, hem incorporat altres gammes al nostres catàleg de productes: vins i caves (grup Peralada o Joan Sard), cafés Saimaza, alimentació, neteja i licors, superant a hores d’ara les 2000 referencies de producte.       

empresa empresa empresa

Carrer Llevant, 4   P.I.Pont del Princep 17469 Vilamalla   Tel.972 525 359  Fax.972 525 386 info@punset.cat